PROBIB 2010

martie 2, 2010 at 2:42 PM (Evenimente locale, Evenimente nationale)

Cea de-a treia ediţie a Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice pe Probleme de Biblioteconomie – PROBIB 2010 se va desfăşura în zilele de 16 şi 17 aprilie, la Piteşti. Sesiunea este organizată de Filiala Argeş a ABR, în colaborare cu Casa Corpului Didactic Argeş, care va fi şi gazda manifestării.

Tema propusă în acest an este Rolul bibliotecii în educaţia utilizatorului.

Termenul limită de înscriere este 20 martie 2010. Întrucât perioada desfăşurării lucrărilor PROBIB se suprapune cu cea de-a XXXIII-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, iar hotelurile din Piteşti vor primi foarte mulţi turişti, nicio solicitare de cazare nu va fi luată în considerare după această dată.

Înscrierea se va face prin e-mail, la adresa abr.arges@yahoo.com. Mesajul de înscriere trebuie să conţină numele şi prenumele participantului, instituţia în care lucrează şi (dacă este cazul) titlul comunicării pe care doreşte să o susţină, precum şi opţiunea pentru cazare.

Textele comunicărilor vor fi redactate în format Word, folosind caracterul Times New Roman, dimensiunea 12, şi vor fi spaţiate la un rând şi jumătate. Prezentarea comunicărilor în cadrul sesiunii se va face EXCLUSIV în format PowerPoint.

Comunicările (varianta „in extenso”, în format Word+prezentarea în PowerPoint) vor fi transmise până la data de 10 aprilie 2010, la aceeaşi adresă de e-mail.

Fiecare participant va primi un CD care va conţine comunicările în format PowerPoint. Comunicările „in extenso” vor fi publicate într-un volum.

Taxa de participare este de 50 lei. Taxa acoperă cheltuielile organizatorice şi include organizarea unei mese festive.

Cazare: Hotel „Muntenia” – camere de 2 stele (85 lei / loc in camera dubla / noapte, 106 lei / camera dubla in regim single / noapte) sau 3 stele (138 lei / loc in camera dubla / noapte, 211 lei / camera dubla in regim single / noapte). Preţurile includ micul dejun. Mai multe detalii pe http://www.turism-muntenia.ro/hotel_muntenia.php.

Va aşteptăm!

Preşedinte Filiala Argeş a ABR,
Doru Stan

Reclame

Un comentariu

  1. Asociaţia Bibliotecarilor din România said,

    […] preluat de pe blogul Filialei Argeş a ABR – https://abrarges.wordpress.com/2010/03/02/probib-2010 – , cu acordul […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: