PROBIB 2009

februarie 16, 2009 at 9:36 AM (Evenimente locale, Evenimente nationale)

Cea de-a doua ediţie a Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice pe Probleme de Biblioteconomie – PROBIB 2009 se va desfăşura în zilele de 9 şi 10 aprilie, la Piteşti. Sesiunea este organizată de Filiala Argeş a ABR, în colaborare cu Casa Corpului Didactic Argeş, care va fi şi gazda manifestării.

Tema propusă în acest an este Servicii pentru utilizatori şi comunitate în biblioteca secolului XXI. Participanţii sunt invitaţi să-şi prezinte propriile experienţe în furnizarea unor servicii care vin în întâmpinarea nevoilor de informare ale utilizatorilor contemporani de informaţii şi documente.

Termenul limită de înscriere este 12 martie 2009. Întrucât perioada desfăşurării lucrărilor PROBIB se suprapune cu cea de-a XXXII-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, iar hotelurile din Piteşti vor primi foarte mulţi turişti, nicio solicitare de înscriere la conferinţă nu va fi luată în considerare după această dată.

Înscrierea se va face prin e-mail, la adresa abr.arges@yahoo.com. Mesajul de înscriere trebuie să conţină numele şi prenumele participantului, instituţia în care lucrează şi (dacă este cazul) titlul comunicării pe care doreşte să o susţină, precum şi opţiunea pentru cazare.

Textele comunicărilor vor fi redactate în format Word, folosind caracterul Times New Roman, dimensiunea 12, şi vor fi spaţiate la un rând şi jumătate. Prezentarea comunicărilor în cadrul sesiunii se va face EXCLUSIV în format PowerPoint.

Comunicările (varianta „in extenso”, în format Word+prezentarea în PowerPoint) vor fi transmise până la data de 5 aprilie 2009, la aceeaşi adresă de e-mail.

Fiecare participant va primi un CD care va conţine comunicările în format PowerPoint. Comunicările „in extenso” vor fi publicate în volum.

Taxa de participare este de 50 lei. Taxa acoperă cheltuielile organizatorice şi include organizarea unei mese festive.

Cazare: Hotel „Muntenia” – camere de 2 stele (112 lei loc în single, 80 lei loc în cameră dublă) sau 3 stele (216 lei loc în single, 146 lei loc în cameră dublă). Preţurile includ micul dejun.

Va aşteptăm!

Preşedinte Filiala ABR Argeş,
Doru Stan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: